Hírek

A Nemzeti Befektetési Ügynökség online megvalósuló karrier networking eseménye

A Nemzeti Befektetési Ügynökség (továbbiakban: HIPA) 2024. április 18-án első alkalommal szervez teljesen online formában megvalósuló karrier networking eseményt. Az esemény fő célja, hogy a résztvevők számára bemutassuk a magyarországi karrier-lehetőségeket, és a megjelenő cégeken keresztül a különböző szektorokról egy általános képet nyújtsunk az érdeklődőknek. A Fórum a résztvevők számára egy kiváló lehetőséget biztosít arra, hogy a kiállító vállalatoktól gyakornoki-, vagy akár állásajánlatot kapjanak.
Tovább

A Magyar Diplomáciai Akadémia pályázatot hirdet Diplomataképző Programjára

A Magyar Diplomáciai Akadémia pályázatot hirdet – a diplomáciai pálya iránt érdeklődők számára – Diplomataképző Programjára, amelyet a Külgazdasági és Külügyminisztérium és a Nemzeti Közszolgálati Egyetem szakmai együttműködésének keretében valósít meg.
Tovább

A Külgazdasági és Külügyminisztérium ösztöndíjpályázata a Balassi Nyári Egyetemen való részvételre / Call for scholarship application of the Ministry of Foreign Affairs and Trade of Hungary for the Balassi Summer University 2024

A Balassi Bálint-ösztöndíjprogramról szóló 606/2023. (XII. 22.) Korm. rendelet, valamint a Külgazdasági és Külügyminisztérium Szervezeti és Működési Szabályzatáról szóló 11/2022. (IX. 6.) KKM utasítás alapján a Külgazdasági és Külügyminisztérium (a továbbiakban: KKM) a Balassi Bálint ösztöndíjprogramban Márton Áron ösztöndíjpályázatot hirdet a 2024 nyarán megrendezésre kerülő Balassi Nyári Egyetemen való részvételre. The Ministry of Foreign Affairs and Trade of Hungary (hereunder (MFA) based on the 606/2023. (IX.6.) Government Decree and the 11/2022. (IX. 6) MFA Order on the Organizational and Operational Regulations of the MFA, within the Balassi Scholarship Programme with Márton Áron Scholarship invites applications for the Balassi Summer University 2024.
Tovább

A Magyar Festők Társaságának kiállítása Heraklionban

Szeretettel meghívjuk Önt a Magyar Festők Társasága „Reflections” című kiállítására.

Helyszín: Szent Márk Bazilika, Heraklion

A megnyitó ünnepség 2024. március 4-én, 18 órakor lesz, a kiállítás pedig 2024. március 24-ig tekinthető meg.

A belépés ingyenes.

Tovább