Tisztelt Ügyfeleink!

Tájékoztatjuk Önöket, hogy konzuli ügyintézésre a  (+30) 210 72 56 820-as telefonszámon, vagy a consulate.ath@mfa.gov.hu email címen tudnak időpontot foglalni. Ügyfeleinket a hétfői, szerdai és pénteki napokon 09.00-12.00 óra között várjuk a Nagykövetségen (Vasileos Konstantinou út 38., Pangrati, Athén). Az ügyfélfogadás a magyar ünnepnapokon szünetel.

Nagykövetségünk egy huszonnégy órában elérhető ügyeleti vonalat is üzemeltet, amely a (+30) 694 860 1793-as mobil telefonszámon érhető el, kizárólag sürgős esetekben. 

Görögországi utazásaikhoz a következő honlapon találnak hasznos tanácsokat: Görögország.

Amennyiben bajba kerülne Görögországban, illetve amennyiben a magyar állampolgárokat megillető konzuli védelemről szeretne bővebb tájékoztatást kapni, úgy a következő honlap tanulmányozását javasoljuk: Az állampolgárok konzuli védelme.

Regisztráció konzuli védelemre - külföldi utazása előtt javasoljuk, hogy regisztráljon a Konzuli Szolgálatnál, így szükség esetén könnyebben fel tudjuk venni Önnel, vagy hozzátartozóival a kapcsolatot.

Egyszerűsített honosítással kapcsolatos információkért kérjük olvassa el a következő tájékoztatót: TÁJÉKOZTATÓ

A konzulnál igényelhető szolgáltatásokról (útlevél, anyakönyvezés, hitelesítés, fordítás, stb.) a következő honlap nyújt tájékoztatást: Ügyintézés a konzulnál

Tájékoztatás a konzuli költségekről: Konzuli díjak (Görögországra a "Magyarországgal nem szomszédos európai ország" c. díjtáblázat vonatkozik)

Amennyiben orvosi ellátásra szorulna nyaralása során, úgy a következő honlapon tud tájékozódni az orvosilag szükségesnek ítélt szolgáltatások igénybevételét lehetővé tevő Európai Egészségbiztosítási Kártyáról.