Tisztelt Ügyfeleink!

Görögországi utazásaikhoz a következő honlapon találnak hasznos tanácsokat: Görögország.

Amennyiben bajba kerülne Görögországban, illetve amennyiben a magyar állampolgárokat megillető konzuli védelemről szeretne bővebb tájékoztatást kapni, úgy a következő honlap tanulmányozását javasoljuk: Bajban külföldön

Regisztráció konzuli védelemre - külföldi utazása előtt javasoljuk, hogy regisztráljon a Konzuli Szolgálatnál https://konzinfougyseged.mfa.gov.hu/#!/login , így szükség esetén könnyebben fel tudjuk venni Önnel, vagy hozzátartozóival a kapcsolatot.

A konzulnál igényelhető szolgáltatásokról (útlevél, anyakönyvezés, hitelesítés, fordítás, stb.) a következő honlap nyújt tájékoztatást: Ügyintézés a konzulnál

Amennyiben orvosi ellátásra szorulna nyaralása során, úgy a következő honlapon tud tájékozódni az orvosilag szükségesnek ítélt szolgáltatások igénybevételét lehetővé tevő Európai Egészségbiztosítási Kártyáról.

Tájékoztatás a konzuli költségekről: Konzuli díjak  

Felhívjuk tisztelt ügyfeleink figyelmét, hogy 2019. január 1-jétől a konzuli díjak kifizetése kizárólag bankkártyával (a konzuli hivatalban), vagy bankszámlára történő befizetéssel/átutalással történhet. Nagykövetségünk bankszámla száma a következő:

Embassy of Hungary, Athens

IBAN: GR2001401190119002002020712 (Alpha Bank)

BIC: CRBAGRAA