Hírek

Ciprusra látogatott az Országgyűlés magyar-ciprusi baráti tagozata

A magyar Országgyűlés magyar-ciprusi baráti tagozatának delegációja 2017. május 23-26 között a Ciprusi Köztársaságba látogatott, ahol többek között Demetris Syllouris házelnök és Ioannis Kasoulides külügyminiszter is fogadta a képviselőket.
Tovább

Notis Georgiou és Susan Marku gitárduójának koncertje Nicosiában

Nagykövetségünk szervezésében május 24-én Nicosiában adott nagy sikerű gitárkoncertet a Notis Georgiou magyar-ciprusi zeneszerző, gitárművész, karmester és Susan Marku gitárművész alkotta Dodecachordon gitárduó.
Tovább

Ajándékot kaptunk Öcsi bácsi egykori tolmácsától

Május 22-én Nagykövetségünkre látogatott és egy saját készítésű tablóval ajándékozott meg bennünket Nikosz Szakulisz úr, Puskás Ferenc egykori tolmácsa, segítője, barátja és a Panathinaikosz labdarúgó klub emblematikus alakja.
Tovább

Magyar ételek az athéni American Community College tavaszi jótékonysági rendezvényén

Május 20-án került sor az athéni American Community School "Spring Fest" elnevezésű szokásos tavaszi rendezvényére, amelyen a látogatók magyar ételeket is kóstolhattak.
Tovább

Ciprusra látogatott Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter

Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter 2017. május 19-én az Európa Tanács (ET) Miniszteri Bizottságának soros elnökségét betöltő Ciprusra látogatott, ahol részt vett az ET külügyminiszteri ülésén és Nicos Anastasiades ciprusi köztársasági elnökkel is megbeszélést folytatott az elnöki palotában.
Tovább